Het programma verwijderen

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Na de verwijdering van het programma zijn uw computer en persoonlijke gegevens niet langer beschermd.

Het programma wordt verwijderd met behulp van de installatiewizard.

Het programma verwijderen in Windows 7

Het programma verwijderen in Windows 8 of hoger

Het verwijderen omvat de volgende stappen:

1. Als u het programma wilt verwijderen, moet u het wachtwoord voor toegang tot de programma-instellingen invoeren. Als u het wachtwoord om een willekeurige reden niet kunt invoeren, kan het programma niet worden verwijderd.

Deze stap wordt weergegeven als een wachtwoord is ingesteld voor de verwijdering van het programma.

2. Gegevens opslaan voor later gebruik

Tijdens deze stap kunt u opgeven welke door het programma gebruikte gegevens u wilt houden voor later gebruik tijdens de volgende installatie van het programma (bijvoorbeeld wanneer u een nieuwere versie van het programma installeert).

U kunt de volgende gegevens opslaan:

1. Verwijderen bevestigen

Aangezien de veiligheid van uw computer en persoonlijke gegevens risico loopt door het verwijderen van het programma, wordt u gevraagd de verwijdering van het programma te bevestigen. Klik hiervoor op de knop Verwijderen.

2. Verwijderen voltooien

Tijdens deze stap verwijdert de wizard het programma van uw computer. Wacht totdat de verwijdering is voltooid.

Deze functionaliteit is mogelijk niet beschikbaar in bepaalde regio's.

Tijdens de verwijdering van het programma moet u het besturingssysteem opnieuw opstarten. Als u een onmiddellijke herstart annuleert, wordt de voltooiing van de verwijderingsprocedure uitgesteld totdat het besturingssysteem opnieuw wordt opgestart of totdat de computer wordt uitgeschakeld en opnieuw gestart.